Rivning

N-entreprenad är ett byggföretag som vet hur man river.

Vår personal innehar rätt kompetens och erfarenhet inom rivning. Vi ser alltid till att samtliga rivningsarbeten genomförs korrekt och gör ständigt kontroller för att allt i rivningsprocessen från rivning till hantering av materialet sker på ett korrekt sätt. Vi levererar professionellt och kvalitativt rivningsarbete till förmånliga priser.

Lättrivning

Rivning av innerväggar, ytskikt och installationer antingen i samband med en ny förvärvad bostad eller hyresgästanpassningar i bostads-eller kontorsfastigheter. Vi på N-entreprenad tar hand om hela rivningsprocessen från att riva till att hantera det avfall som uppstår i samband med rivningsarbetet. Vi ser till att det destrueras och återvinns på rätt sätt i linje med lagar kring miljö och hälsa.

Tungrivning

Med hjälp av toppmoderna grävmaskiner och rivningsrobotar kan vi erbjuda tungrivning i halmstad, laholm och falkenberg på ett miljöriktigt och säkert sätt. Vi på N-entreprenad erbjuder rivning av delar av eller hela byggnader och konstruktioner. Inventering och sortering av miljöstörande avfall görs av oss på arbetsplatsen innan en tyngre rivning påbörjas.

    Offertförfrågan

    Kontakta oss redan idag för att få en kostnadsfri offert, eller om ni har några frågor.