Renovering & Nybyggnation

Vi hjälper dig bygga hus i Halland

Välkommen till oss på N-entreprenad. Önskar du bygga hur eller renovera i Halmstad, laholm eller falkenberg? Då har du hittat rätt. Vi på N-entreprenad är ett byggfäretag i Halland som erbjuder allt från renoveringar till nybyggnation.

Kompetens och erfarenhet

Vi besitter lång erfarenhet och stor kompetens inom renovering och byggnation. Det går lika bra att anlita oss för enstaka hantverksarbeten till totalentreprenad i halland. Vi innehar självklart våtrumscertifikat. Samtliga personal innefattas av ID06.

Vi bygger ditt drömhus

Vi kan vara en del av ditt husbygge om du väljer att anlita flera aktörer. Eller så kan du välja att överlåta allt till oss genom totalentreprenad där vi tar hand om allt kring husbygget och du kan fokusera på att kunna fortsätta arbeta och involvera dig i olika delar i byggprocessen som du tycker är kul, men utan att känna att du måste för att bygget skall fortgå. Vi är en modern byggfirma som lyssnar väldigt mycket på dig som kund och alla frågor samt infallsvinklar är välkomna och vi skall använda vår kompetens och erfarenhet för att på bästa möjliga vis leva upp till just dina drömmar och idéer. En av de stora fördelarna med att välja totalentreprenad från oss är att du endast har en kontaktperson och det är projektansvarige, antalet leverantörer blir oftast detsamma som om du själv hade satt ihop det. Men det är just kontaktytan och den är så oerhört viktig för att kommunikationen skall bli bra och bygget skall bli tillfreds alla involverade.

Fördelar med att bygga hus

En av de största fördelarna med att bygga ett nytt hus är långsiktigheten. Ett husbygge kommer att ha ackumulerande fördelar över tid då det finns planer att bo på samma plats under lång tid framöver. Med andra ord är husbyggen en klok investering.

Därtill bidrar ROT-avdrag till att göra ett bygge mer ekonomiskt gångbart.

Renoveringsfirma i Halland

Renovering med dina behov och drömmar i fokus

Vi på N-entreprenad är en byggfirma med hög kompetens och lång erfarenhet inom renoveringsarbeten, speciellt badrum och köksrenoveringar.
Varför anlita oss?

Vi erbjuder renovering av bostäder och affärslokaler i halmstad, laholm och falkenberg. Vi besitter själva samtliga kompetenser inom bland annat badrums -och köksrenovering. Förutom att vi själva har kompetensen i vårt interna team så samarbetar vi även med flertalet branschkollegor så att en renovering eller bygge aldrig behöver stå still på grund av till exempel sjukdom.

Vi på N-entreprenad erbjuder badrumsrenovering i halmstad, laholm och falkenberg med nöjd kund-garanti och våtrumsbehörighet.

    Offertförfrågan

    Kontakta oss redan idag för att få en kostnadsfri offert, eller om ni har några frågor.