Om oss

Ett familjeföretag med noggrant utvalda samarbetspartners

N-Entreprenad AB är ett familjeföretag som varit verksamma inom byggbranschen i dryga tio år. Att vi fått utföra en stor mängd uppdrag av varierande slag under dessa år har gjort att vi noggrant kunnat välja ut våra samarbetspartners och leverantörer för att enbart erbjuda våra kunder det allra bästa. Vi har en vision som går ut på att du som kund ska vara nöjd när vi lämnar så vi även kan hjälpa er vid framtida projekt.

Vi värderar våra kunders förtroende högt

Vi på N-Entreprenad AB anser att det är viktigt att alla som anlitar oss känner sig trygga från början till slut. Därför erbjuder vi alltid kostnadsfria platsbesök inför ett projekt och även offerter med ett fast pris eller vid önskemål löpande pris för det arbete vi skall göra. Utöver det har vi även en nöjd kund-garanti samt en resultatgaranti som innebär att vi inte avslutar projektet före kunden är nöjd.

Certifikat och försäkringar

Vi innehar alla nödvändiga försäkringar och certifikat som behövs enligt gällande lagar och regler. Vi är bland annat ansvars- och olycksfallsförsäkrade och certifierade för heta arbeten och arbeten på höga höjder. Hos oss är ni garanterad ett fackmannamässigt utfört arbete, en tydlig kommunikation och trevliga hantverkare! Vi är medlemmar i byggnads och använder oss utav Fora försäkringar.

Kostnadsfri offert